Εμπειριες

Ξενοδοχείο Asterion - Εμπειρίες

Καταδυσεις

Το καταδυτικό κέντρο παρέχει επιλογές για καταδύσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν μοναδικές εξερευνήσεις στα κρυστάλλινα νερά των Χανίων. Το πιστοποιημένο καταδυτικό κέντρο προσφέρει καθημερινές καταδύσεις αναψυχής με σκάφος ή από την ακτή και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τόσο για νέους όσο και για πιο έμπειρους δύτες.

  • Ξενοδοχείο Asterion - Εμπειρίες
  • Ξενοδοχείο Asterion - Εμπειρίες
  • Ξενοδοχείο Asterion - Εμπειρίες

Ιστιοπλοια

Η ομορφιά του τοπίου από ένα σκάφος είναι η απόλυτη εμπειρία την οποία οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν με τους φίλους ή την οικογένεια τους. Το πανέμορφο σκάφος «Faeton Moraga» είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι οκτώ άτομα. Είναι διαθέσιμο για ημερήσιες εκδρομές ιστιοπλοΐας στα κοντινά αξιοθέατα του Μπάλου και στις Μένιες. Είτε επιθυμείτε ένα περιπετειώδες ψάρεμα ή μια χαλαρωτική απόδραση ατενίζοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, η εκδρομή με το σκάφος θα σας μείνει αξέχαστη.

Ξενοδοχείο Asterion - Εμπειρίες

Υγεια

Το γυμναστήριο Ακύλας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα high end μηχανήματα που επιτρέπουν στους επισκέπτες να βιώσουν την εμπειρία της σωματικής και πνευματικής ευεξίας και στιγμές χαλάρωσης. Το χαλαρό σκηνικό και τα εξειδικευμένα προγράμματα επιτρέπουν στους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία της ευημερίας και απόλυτης αρμονίας.

  • Ξενοδοχείο Asterion - Εμπειρίες
  • Ξενοδοχείο Asterion - Εμπειρίες

Παιδοτοπος

Ο οργανωμένος παιδότοπος προσφέρει δημιουργική απασχόληση και είναι ειδικά σχεδιασμένος για τους μικρούς μας επισκέπτες. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις οικογενειακές δραστηριότητες και περιλαμβάνει ηλεκτρονικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ και τραπέζι μπιλιάρδου. Επίσης, μια καθορισμένη περιοχή στην πισίνα είναι αφιερωμένη για τους μικρούς μας φίλους που αγαπούν το νερό. Επιπλέον, διαθέτουμε βοηθητικές εγκαταστάσεις για τα παιδιά όπως καρεκλάκια σε όλα τα εστιατόρια και ειδικές ράμπες για τα καροτσάκια.

Ξενοδοχείο Asterion - Εμπειρίες

Ποδηλασια

Mεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων αναψυχής που μπορούν να χαρούν οι επισκέπτες, το Αστερίων Beach hotel προσφέρει δραστηριότητες ποδηλασίας παρέχοντας ποδήλατα και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να κάνουν ποδηλασία στο όμορφο παραλιακό δρόμο ανακαλύπτοντας την φυσική ομορφιά της παραθαλάσσιας περιοχής.